Als bio-ingenieur koos ik jaren terug resoluut voor mijn passie: koken.
Ik schoolde me om tot restauranthouder en kaasmeester en deed ervaring op in enkele Leuvense kwaliteitsrestaurants. Nadien werkte ik als kok voor verschillende ministers, ook voor de Belgische premier. Ondernemend als ik ben, hield ik al die tijd één doel voor ogen: zelf een zaak oprichten. Groenten, met hun pure smaak, vormen de rode draad in mijn gerechten. Niet alleen in de keuken kan ik me creatief uitleven, maar ook als ik meubels ontwerp of op de piano tokkel, kan ik me heerlijk verliezen.
Dirk De Maeyer
Ik ben germaniste
en geef les in het volwassenenonderwijs. Mijn zin voor fijne aroma's bracht me
tot een bijkomend diploma sommelier, een uit de hand gelopen liefhebberij. Ik
heb de wijnen zorgvuldig voor jou uitgekozen.
Ik hou van goed gezelschap en kan me helemaal opladen tijdens een tocht in de
natuur. Ook ontdek ik graag lekkere ingrediënten en gezellige
eetadresjes.
Liesbet Vanhaelen